måndag 25 maj 2009

Great Ocean Road

Draculas var mycket bra. Kolla in www.draculas.com.au. Vi skrattade sa vi holl pa att kikna och sedan kopte vi en fishbowl och da blev det annu roligare.

Vara forsok att hitta bra klubbar gar fortfarande daligt. I onsdags hamnade vi ju som sagt pa en punkklubb, och inte gick det mycket battre i fredags. Vi akte ut till Fitzroy dar vi skulle ga pa indieklubb. Dom om var forvaning nar det var latinoklubb istallet. Sedan gick vi vidare till nasta sakra indieklubb, som visade sig vara en hotellbar som spelade olika radiodangor.
Men fjarde gangen gillt som man brukar saga, i lordags gick vi ut med var bogkompis Travis som vi traffade i Airlie Beach. Vi gick ut pa Ding Dong Lounge och det visade sig vara en riktig hojdare!

Igar skulle vi aka pa battur men vi blev for lata sa vi akte till IKEA for andra gangen. Dar kopte vi varmkorv med brod som inte smakade allt for gott, men i alla fall battre an den australiensiska korven. Vi at aven kottbullar och pommes med lingonsylt och graddsas eftersom potatismoset var slut. Forhoppningsvis forsta och sista gangen.

Idag klev vi upp klockan sex for att aka pa Great Ocean Road. Det ar en bilvag som gar vid havet genom ett naturreservat. Mycket bra dag forrutom att det regnade, bilder kommer senare!
Imorgon kommer vara favoritstockholmare till Melbourne, sa da ska det firas!
Pa torsdag aker vi tillbaka till Sydney, hej da!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar